Angel Tree 2015 – mooie verhalen

De eerste rapporten zijn binnen!

  • Eén meisje kwam zelf uit een bergdorp naar de stad, omdat ze zo ver woonde. Ze was zo onder de indruk dat er mensen aan haar en haar broertjes en zusjes had gedacht dat ze helemaal blij was. Ze wilde dat er “midden op straat” voor haar werd gebeden, en ze zou als haar moeder weer vrij was zouden ze zeker naar de kerk gaan komen.
  • Een vriend bracht, samen met zijn eigen gezin, een cadeau aan een jongen in een weeshuis. Ze hadden een geweldige tijd met dat jongetje en de andere kinderen. Hij kwam ons persoonlijk bedanken dat ze dit hadden mogen doen.
  • Eén jongetje woonde zo ver dat we die het best op de motor konden opzoeken. Aangekomen merkten we dat hij ook nog broertjes en zusjes had, voor wie we geen cadeau hadden. Gelukkig hadden we wel dingen voor de hele familie mee. Ze waren erg verguld met ons bezoek en de aandacht van vader vanuit de gevangenis.
  • Een bevriend café heeft een maand lang 10% van hun zaterdag-winst afgestaan voor de extra onkosten voor het Angel Tree programma. Super!

Het Angel Tree project is een programma waarbij ouders vanuit de gevangenis vragen of wij een cadeau voor hun kinderen willen garanderen. Wij zoeken daarvoor vrijwilligers door heel Albanië die op eigen kosten een cadeau kopen en dat vervolgens persoonlijk aan dat kind gaan brengen.

Afgelopen Kerst was het alweer de 4e keer dat we dit programma in Albanië hebben uitgevoerd.

 

Meer nieuws

iedereen mag het weten

Afgelopen weekend was bijzonder, wel 5 mensen uit onze programma’s hebben zich laten dopen!
Het wordt des te meer bijzonder als je weet dat een aantal van deze jonge mensen een leven van armoede, huiselijk geweld en sociale isolatie achter de rug hebben.

Gur Gur Behet Mure

Een sympathieke actie voor het welzijn van kinderen van gevangen. 

Nieuwsbrief #62 Wilma en Fred

Het is nooit rustig, en gelukkig gaat t bijna altijd – vooruit!
Klik hier of op de foto voor het hele verhaal!