Albanie avond Fred en Wilma

Maandagavond 7 maart houden Wilma en Fred een info / ontmoeting avond voor iedereen die geïnteresseerd is in hun werk en hun resultaten.
De avond heeft een duidelijke tijds-verdeling, voor ieder wat wils.
19.00u Zaal open voor persoonlijke ontmoetingen
20.00u Presentatie van het werk van Fred en Wilma
20.45u Opnieuw tijd voor persoonlijk ontmoeten
21.45u Afsluiting van de avond [contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’/][contact-field label=’Reactie’ type=’checkbox-multiple’ options=’Ik kom zeker,Ik kom zeker niet,Ik kom misschien’/][contact-field label=’Opmerkingen’ type=’text’/][/contact-form]
gevangenis in Kruje voedsel uitdelen Shkoder Romas

Training The Prisoners Journey

Zaterdag 12 maart is een belangrijke dag voor “The Prisoners Journey” – Trainingsdag.
We gaan de eerste groep vrijwilligers trainen, met behulp van de schrijver van de methode. Screen Shot 01-18-16 at 03.19 PM
Daarna gaan we aan de slag in 6 gevangenissen, 60 gevangenen of meer die uitgedaagd worden aan de hand van het verhaal van Jezus; beschuldigd, gearresteerd, geslagen, veroordeeld, ge-executeerd….

Gebed wordt van harte gewaardeerd!!

Winteractie

Met de hulp van st. Mensenkinderen helpen we al 4 jaar lang 200, en nu zelfs 250 gezinnen van gevangenen om door de winter te komen.
Samen met bijna 20 lokale kerken bezoeken we de mensen en geven hen een pakket om te overleven – daarnaast bieden we vriendschap, vertrouwen, een luisterend oor. Ons idee is dat we dmv de lokale kerken de mensen vertrouwd maken met het huisgezin van God. Vorige jaren zijn door deze geweldige vorm van hulp tientallen mensen tot geloof gekomen.

Project [10 27] Experience

Check nu de site met alle informatie:

http://experience1027.nl/portfolio-item/meet-greet-gevangenen-in-albanie/