Welkom!
Om maar gelijk de koe bij de horens te vatten: Er zijn verschillende manier om te helpen.

We zoeken een Webmaster
iemand die onze 2 huidige websites helpt onderhouden.
gevangenenzorgalbanie.nl
shkbsh.com
De sites zijn erg goed opgezet door onze huidige webmaster, die ons uitmuntend heeft geholpen met alle vragen en problemen. Na vele jaren heeft hij aangegeven dat hij de taken wil over dragen.
Wij vullen zelf alle informatie aan, alleen van de technische zaken heb ik geen kaas gegeten.
Bij interesse graag contact opnemen met Fred Westerink


We zoeken een nieuwe directeur
De organisatie Shkbsh Prison Fellowship Albania zoekt een
algemeen directeur op zendingsbasis.
Als het je roeping is, is dit het leukste werk van de wereld. Ik doe het zelf nu bijna 15 jaar, en vind de tijd daar om het stokje over te gaan dragen. Dat betekent NIET dat ik, of Wilma en ik, van plan zijn weg te gaan uit Albanie. Het betekent dat ik tijd wil maken voor aanverwante zaken, EN nog lang beschikbaar ben voor inwerken, en allerhande bijstand.
Bij interesse, en voor meer details, graag contact opnemen met Fred Westerink
Aanvaarding na overleg


Contacten
Mensen kennen mensen en je weet nooit wie ….
Wij zijn geïnteresseerd in contacten met kerken, bedrijven en andere verbanden die het werk of een van de projecten zouden willen ondersteunen. Wij geven graag gerichte informatie, als u ons de contacten doorgeeft.
Voor samenwerking of ondersteuning van ons werk kunt u contact opnemen via het contact formulier of een email sturen naar : gza.penningmeester@shkbsh.com


Financiële bijdrage

Ons prachtige werk is mogelijk door de brede ondersteuning die we de afgelopen jaren al hebben ontvangen. Ook u kunt daaraan bijdragen. Elke gift is welkom, en er zijn onnoemelijk veel mogelijkheden om te doneren of geld in te zamelen.
Laat ons weten dat jullie geïnteresseerd zijn, en wij nemen contact op.
Gebruik daarvoor het contact formulier of stuur een email naar : gza.penningmeester@shkbsh.com

 


Bezoek Albanie

Prachtig land toch

In overleg regelen we een top ervaring. We bezoeken verschillende projecten en de mooiste plekjes van Albanie. Geen toerist komt waar wij gaan!
We vragen wel een bijdrage voor ons werk, meestal een sponsor bedrag van zo’n 250 euro pp. In overleg kan dat natuurlijk aangepast worden.

 


 

Klussen – Er zijn van die handige aanpakkers die willen helpen. Ook dat kan, maar we vragen wel dat jullie zelf (een keer) komen om het project voor te bereiden