Nieuws

Nieuws

Hulp voor de naschok

Een verwoestende aardbeving heeft Albanie diep geraakt. Hulp wordt momenteel geboden, maar we weten dat die eerste hulp stopt en niet voldoende gaat zijn. Gevangenenzorg Albanie – Prison Fellowship Albanie is klaar voor de naschok, en helpt mensen hun leven weer op te pakken. Met jouw hulp gaat dat lukken!

Lees meer »
Nieuws

Een week om niet snel te vergeten

Een internationaal seminar met collega Prison Fellowship organisaties, een 2 daagse training voor vrijwilligers en een meerdaagse team training – Oktober 2019 zal ons nog láng heugen, gelukkig!
Ons werk groeit gestaag en daarmee onze (bescheiden) bijdrage aan veranderde levens van mensen in uitzichtloze situaties. We zijn blij met elke vorm van betrokkenheid, dank je wel voor jouw aandeel daarin.

Lees meer »
Nieuws

Project Einde aan de Leegte gaat beginnen!

Het leven in de Albanese gevangenissen is een eindeloze sleur en mensen stompen gemakkelijk af. Ons project biedt de mogelijkheid om deze sleur te doorbreken Ons geld wordt bijzonder goed gebruikt, we gaan beginnen.
Met jouw bijdrage kunnen we nog meer mensen activeren en helpen meer-mens te zijn. Doe je mee?

Lees meer »
Nieuws

Nieuwsbrief Wilma Fred #49

Bij deze weer de nieuwsbrief van Wilma.
Elke keer zijn we weer verbaasd  hoeveel er gebeurd is en hoe snel de tijd is gegaan.
Hopelijk kun je merken hoe gezegend wij ons weten dat we hier kunnen wonen en het werk doen wat wij als onze missie zien.

Lees meer »
Nieuws

Niks UWV – We geven zelf wel aan gedetineerden

Het leven in de Albanese gevangenissen is een eindeloze sleur en mensen stompen gemakkelijk af. Dit project biedt de mogelijkheid om deze sleur te doorbreken, om weer positief contact met de buitenwereld te krijgen.
Het UWV stuurde onterecht geld naar de gevangenis – Ons geld wordt bijzonder goed gebruikt. Doe je mee?

Lees meer »
Nieuws

nieuwsbrief # 48, hier even tekenen graag

Het jaarverslag 2018 laat zien dat er weer veel werk is verricht, mooi werk. Na zoveel jaar is het goed om te realiseren wat er allemaal ontwikkeld is. Fijn dat we erkend worden door de overheid. Mooi dat we zoveel samenwerking hebben met lokale kerken en vrijwilligers. Blij met de steun van betrokken vrienden, kerken en organisaties. Zo kunnen we er gerust nog een tijd tegen aan!

Lees meer »
Nieuws

Er zit beweging in

Ik zit meestentijds op kantoor achter mijn computer. Maar met elkaar zijn we volop in beweging. Wat een voorrecht om daar deel van uit te mogen maken. Allemaal kleine radertjes die in elkaar grijpen om voor gevangenen en hun families van betekenis te mogen zijn. Daar loop ik wel warm voor.

Lees meer »
Nieuws

Stap over de streep, met GZB

Het werk van Sh.K.B.Sh. oftewel Gevangenenzorg Albanie zou niet mogelijk zijn zonder de support van vele partners. Op 25 januari 2019 hadden we de formele kick-off van het nieuwe 4-jarenplan.
GZB deelt de wens van Sh.K.B.Sh. om een missionaire kerk in elke gevangenis te zien ontstaan, en helpt de organisatie te versterken.

Lees meer »
Nieuws

Herstel vanuit de gevangenis

Liefde en geduld overkomen samen de moeilijkste situaties.
Een man laat zijn vrouw niet naar de kerk gaan, totdat hij in de gevangenis belandt.
Uit narrigheid besluit een gedetineerde naar onze Prisoners Journey bijeenkomsten te komen.
Klajdi mag niet meer naar school.
Dankbaar voor de onbaatzuchtige inzet van de collega’s van Shkbsh

Lees meer »
Nieuws

Geniet en .. we gaan door!

December Feestmaand. Deel jouw feestmaand nu met onze mensen en we maken samen het verschil, voor geïsoleerde gezinnen van gevangenen, tieners uit ons Dream Academy programma, re-integratie van voormalig gevangenen en ons Prisoner Journey programma.

Lees meer »
Nieuws

Geniet en Geef Door!

Wordt December de ultieme Feest-Maand dit jaar? Dat zou maar zo kunnen, als jij dit bericht deelt met jouw contacten. Geniet en Geef Door Ps

Lees meer »