Reanimatie lessen voor kinderen

Al bijna 10 jaar hebben we een Kinder Sponsor Programma samen met onze Finse donor – Fida International. Voorwaarde voor de kinderen is dat 1 of beide ouders in de gevangenis zitten.
Binnen dit programma helpen we ruim 100 kinderen samen met hun familie om een beter leven te kunnen leiden. Daarvoor brengen we hen elke maand een bezoek, en organiseren we tenminste 3 keer per jaar een activiteit waarbij we zoveel mogelijk kinderen bijeen brengen.

In de enthousiaste nieuwsbrief lees je in t Engels hoe dat de afgelopen periode is gegaan.

Nieuwsbrief Kinder Support Programma (Engels)

En we gaan zeker door!

Op dit moment zijn we serieus bezig om onze plannen te beschrijven voor een heuse ‘DROOM ACADEMIE’.
Kinderen van gevangenen leven vaak met beperkingen, vanwege het feit dat vaak hun vader, de kostwinnaar, er niet meer is. Daarnaast hebben ze te maken met sociale isolatie. Plannen over hun toekomst durven ze vaak niet te maken – als ze maar overleven.

Onze activiteiten zijn er altijd op gericht de kinderen vooruit te helpen, op een manier die hen verder brengt dan overleven alleen, of om gedwongen te worden de criminaliteit in te gaan. Met onze Droom Academie willen we verder gaan, de kinderen weer (groot) te leren dromen en hen mogelijkheden bieden om hun droom te verwezenlijken.
Daar ga je nog veel van horen.

Als je nu al wilt steunen, kan dat door op de volgende link te klikken en te kiezen voor “Dream Academy – Dromen waarmaken voor kansarme kinderen”.Nieuwsbrief over ons Kinder Support Programma (Engels)
Print Friendly, PDF & Email

2 gedachten over “Nieuwsbrief over ons Kinder Support Programma (Engels)

 • 22 augustus 2017 om 16:00
  Permalink

  hallo ik heb een vraag wonen er ook nederlanders in Fier

  Beantwoorden
 • 25 augustus 2017 om 20:00
  Permalink

  Hallo,
  Naar mijn weten wonen er geen Nederlanders in Fier, maar ik ken natuurlijk niet iedereen.
  Als u andere vragen heeft, is het mss handig om via email verder te communiceren. Dat kan via deze site, of via mijn email: f.westerink@shkbsh.com

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.