Met jouw steun kunnen we dit programma aanbieden aan honderden gevangenen in Albanie. Geld dat we gebruiken voor transport van en naar de gevangenissen, en voor ‘evenementen’ om zoveel mogelijk gevangenen te bereiken
We hebben de toestemming, we hebben de boeken, de video’s en de leermaterialen. Met jouw steun gaat het lukken!

Wat:
The Prisoners Journey is een cursus voor gevangenen, van 8 weken over het leven van Jezus de gevangene. Wie was hij, Waarom kwam hij en Wat heeft dat met mij te maken. Iedereen is welkom, of je gelooft of niet.
De cursus is een product van Prison Fellowship International, en in meer dan 35 landen zien we dat meer dan de helft van de cursisten meer wil weten van het evangelie. Dat is ook zo in Albanie, en het helpt ons om ‘een kerk in elke gevangenis’ te realiseren.

Hoe:
Door de interactieve manier van aanspreken wordt er niet gepreekt, maar laten we de mensen zelf ontdekken wat zij zelf denken, wat de Bijbel zegt en hoe dat soms erg kan verschillen met wat je altijd hebt aangenomen.
Er wordt gewerkt met lesboeken, aansprekende video’s met verhalen van gevangenen van over de hele wereld, whiteboards en eigen inbreng. Aan het eind van de cursus volgt een feestelijke certificering.

Vraag:
Voor één euro (1) per week kunnen we een gevangene de cursus laten volgen. Wij rekenen op 700 deelnemers, Dat is ruim 5.000 euro per jaar.
Met jouw steun kunnen we dit programma aanbieden aan honderden gevangenen in Albanie. Geld dat we gebruiken voor transport van en naar de gevangenissen, en voor ‘evenementen’ om zoveel mogelijk gevangenen te bereiken
We hebben de toestemming van de gevangenissen, we hebben de boeken, de video’s en de leermaterialen.

Met jouw steun gaan we het doen!

Klik op de onderstaande link en klik op The Prisoners Journey

 Reis mee met The Prisoners Journey
Print Friendly, PDF & Email

Eén gedachte over “Reis mee met The Prisoners Journey

 • 28 september 2018 om 15:54
  Permalink

  mooi project!
  We hopen en bidden, dat God doorgaat met Zijn werk in die gevangenissen. We zijn blij en trots, dat we één er van hebben mogen bezoeken, en nu zelf gezien hebben hoe e.e.a. in z’n werk gaat.
  Vrede en voorspoed in jullie werk!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.